söndag, juli 26, 2009

Värmland sommaren 2009

På semestern styrde vi bilen mot underbara "Strand" utanför Karlstad. Vi stannade i drykt en vecka... kameran gick varm och jag vill så gärna visa alla vilket underbat ställe vi har möjlgihet att komma till... detta gjorde att det fick bli lite kollage av bilder.


När man är i här så finns det ett par saker som är ett måste, man ska plocka svamp, bada vid "Kloa", vilket denna gången gjordes i solsken ett par gånger men vi provade även på att göra det i ösregn... ganska mysigt, kan rekommenderas, plocka bär och fiska. Vi lyckades med alla dessa ting trots att vädret inte var på vår sida...

Vi fiskade och badade i ösregn, även morgonsysslan att mata gårdens höns gjordes i regn ibland och sol ibland men vi var alltid lika välkomma till deras hem. Vi trodde solen hade kommit när vi skulle plocka svamp men icke, vi fick även under denna utflykt bli blöta men väldigt glada över den fulla korg vi hade med svamp när vi kom hem..

Numera har det blivit tradition att det ska grillas en kväll eller två, men som så många gånger tidigare så ville det inte sluta regna vilket gjorde att det stora paraplyet fick komma fram för att maten skulle bli klar.

Trots regn och rusk många timmar så fick vi se vårt smultronställe från den bästa sidan även denna gången, vi fick leka med gårdshunden Fanny och vi fick några kalas dagar med Lasse & Eivor, tack än en gång för att vi får komma till er stuga och njuta ....

Inga kommentarer: