måndag, februari 01, 2010

Mamma & pappa helg i Helsingborg

I lördags åkte jag och Kalle med hela Kalles jobb till helsingborg för att ha en skön helg. Det blev lite shopping på dagen och på kvällen var det Wallmans som gällde.
Vi hade fantastisk kväll men bra musik, trevliga vänner och god mat. Det hade gärna fått vara i flera timmar till mot vad det gjorde. Nedan kommer lite smakprov från kvällen...

Alla goa männsikor samlade. Vi hade turen att sitta precis vid scenen. Kunde inte bli bättre. Det var en otrolig energi av dansarna och det var precis lika mycket energi vid våra bord. Med andra ord en härlig stämning.
















Efter en ok natt på hotellet åt vi en mycket god frukost o sedan bar det av ut på den snöiga vägarna, som brukligt när vi åker någonstans där det finns ett ikea måste vi svänga inom. Det blev lite shoppat men inte så mycket denna gången. Väl hemma igen blev vi varmt mottagna av två killar som hade längtat lika mycket efter oss som vi hade längtat efter dem. Hur skönt det än kan vara att ha en helg för sig själva så är det alltid lika mysigt att komma hem igen.

Inga kommentarer: