söndag, september 11, 2011

Sportsöndag...

Idag var det dags för Alex och hans lag att spela mot Vinnö. Det visade sig att detta skulle inte bli en lätt match, snabbt underläge med 0-2 men sedan skärpte sig killarna och i halvlek stod det 1-2. Efter paus körde de fullt ös och snart stod det 2-2. Vinnö lyckades få in 2-3 men i slutsekunderna gjorde Viby ett av säsongen snyggaste mål och matchen slutade 3-3. Oavgjort denna dagen kändes som en vinst. Lyckliga killar.
Hem och bytte och sedan var det dags för innebandy. Säsongens första träning. Enligt Alex var det lika skoj som vanligt.
Efter vi hade tittat på Alex idag så bar det av till Tivolibadet och Måns första lektion på simskolan. Helt plötsligt kunde vår kille både byta om själv och duscha själv. Han var så stolt och glad över detta. Efter 30 minuter i bassängen så var han minst lika stolt. Han tyckte det var toppen och han var såååå duktig. Lyssnade och gjorde precis vad han skulle.
Nästa söndag blir belöningen att Olof följer med och få bada efter lektionen.