lördag, oktober 22, 2011

Innebandy premiär

Idag styrde vi bilen mot Osby för poolspel med Willands P10 killar. Det var ett gäng väldigt taggade och lite nervösa killar som satte sig i bilarna. Det var både premiär för säsongen och premiär på stor plan med stora mål. Ett par träningar har vi hunnit med men vi hade ingen aning om hur vi stod oss mot andra.


Efter lite uppvärmning och pepptalk från tränarna drog vi igång. Det tog inte många minuter innan vi fick in första bollen och vi kunde andas lite. Killarna spelade magiskt och det var som de aldrig hade gjort något annat. Efter en period hade vi ledningen med tre mål. När slutsignalen gick efter 40 minuter så hade killarna lyckats ta sin första seger för säsongen. Reslutat 11 till Willands och 5 till Lönsboda.


I första matchen spelade Alex på topp och han lyckades sätta två stutar. Mycket snygga solo mål för den delen. I andra matchen tog han på sig målvaktskläderna och ställde sig i mål. Ingen lätt uppgift, gällde att hålla fokus hela tiden. Detta blev en mer spännande match och i halvlek stod det 4 mot 4. Snabbt i andra perioden tog vi ledningen ....


... och jag berätta att med sin son i mål så satt man som på nålar varje gång motståndarna kom in på vår planhalva. Men han gjorde ett fantastiskt jobb i mål och killarna på plan spelade lika bra i denna matchen. Reslutat 7 till Willands och 5 till Osby.
Vi kunde styra bilarna mot Kristianstad igen med två härliga segrar i minnet. Detta kommer bli en härlig innebandy vinter.

Inga kommentarer: