söndag, oktober 30, 2011

Nio års kalas, några dagar innan den stora dagen

Om bara några dagar så ska vår stora kille fylla nio år. Tänk vad tiden går. För nio år sedan hade vi precis köpt vårt hus, vi körde Kalles fina golf med bara två dörrar (vilket vi snart skulle förstå att det inte skulle bli så lätt att ha kvar). Skoj idag att tänka tillbaka på hur nervös jag var. Hur skulle det bli, skulle vi få en tjej eller kille, skulle vår nye familjemedlem sova bra eller skulle vi vara uppe hela nätterna. Jag som i stort sett aldrig bytt en bölja innan .... ja, tankarna var många.
Idag vet vi, allt blev så underbart bra och om mindre än en vecka är vår Alex nio år.
Igår hade vi kalas för honom, han fick allt han önskade sig. Nu ska han gå på bio flera gånger, ha snygga kläder på sig och i nästa vecka åka och köpa fiskar till sitt nya akvaruim.
Som sagt kalas för en kille som inte tycker om tårta. Så vad gör vi då jo vi gör ett första försök att baka cupcake... efter lite tandgnissel så blev det till sist ok. Gästerna åt med god apptit så resultatet känns lyckat !

1 kommentar:

Eva sa...

Mums, såå goda!! En sådan nu efter träningen hade inte suttit fel...
Tack så mkt för senast, alltid lika mysigt att komma hem till er och så kul att få se ert nya uterum. Det har ju blivit superbra!
Kramar