söndag, november 25, 2012

Lördag med syskonen Åstedt :)


Igår var det dags igen, vi har haft en traditon i några år nu att en gång varje höst så samlar vi alla syskonen Åstedt med familjer och busar och äter gott en dag.
Denna gången hade vi tagit i experthjälp för att komma igång ...
Sagt och gjort, 12.00 var det samling på Friskis och Svettis för ett pass med Olof. En timmes tuff träning låg framför oss :)
Med oss på denna övningen tog vi även några till för att riktigt ge järnet :)
 

 
Efter att ha tränat tufft anlände vi hem till oss för att sätta igång med middagen. Varje familj var ansvarig för en del av middagen och det kockades i omgångar i köket.
 


När maten var klar var det dags för kvällens huvudperson att anlända. Mor/farmor/mormor/svärmor skulle dagen till ära firas ...
Det inleddes med champange och presentöppning innan middagen skulle intas.
 


Det blev fyra rätters som inleddes med gravad strömming med tillbehör. Sedan var det skaldjursoppa. Till huvudrätt så blev det hjort med potatiskaka o rödvinsrediktion. En liten ostbricka (saknas bild) smög sig in mellan huvudrätt och efterrätt. Sist som pricken över i:et blev det en chockladmousse med hjortron och havtorns sirap .)
 


Behöver jag nämna att det var en super middag !!!!
Är tacksam att vi körde ett träningspass innan .)
Efter middagen var det dags för barnen att ha danslektion med oss vuxna.
På programmet stod "Gangnam Style" Jag LOVAR att detta var en helt underbar upplevelse.
 


Trötta och väldigt nöjda kröp vi ner i sängen och njöt av en god natts sömn för att idag vakna med ny energi och laddade för lek och bus.
Det var storfrukost med "världens starkaste tjej!" vid frukostbordet.

 
Nu har vi landat i soffan och njuter av att det är söndag kväll och att vi har haft en underbar helg med många skratt, härligt bus och umgänge. Laddade för att ta tag i en ny vecka ....


Inga kommentarer: