söndag, augusti 21, 2016

Vilken vecka ...

Söndag o dags att sammanfatta en otrolig vecka. Sista veckan men några lediga dagar för barnen. Sommarlovet är slut och nu är det vardag igen.
Vi fick möjlighet att hänga lite till med morbror Johan o även lite med fster Mi. Det blev bowling, goda middagar o mycket mys.

Skolan började o det känns som båda våra killar är glada o nöjda. En lagom start med två dagar sedan helg igen.
Själv tjuvstartade jag helgen men att få vara med att tacka av en underbar kollega som gick i pension. Kalle, en klippa för mig sedan dag ett på jobbet. Kommer bli så tomt utan honom.


I fredags hade jag o Kalle lite lyx, vi har båda lediga för att fixa o trixa inför att vi på kvällen skulle ha fest tillsammans med Alex handbollslag. Det var killar, syskon o föräldrar.
Vi tackade av underbara Louise som har gjort ett helt underbart jobb med våra killar i många år. Vi välkomnade även deras nya tränare, David, som kommer göra ett lika bra jobb han.
Vi hade en magisk kväll men mycket skratt, god mat o härligt sällskap.





Trötta men glada vaknade vi upp till en lördag men fullt ös, Måns hade varit på traningslager som avslutades men match mot Önnestad. Tyvärr blev det en knapp förlust.
Vidare för att titta på Alex som spelade två matcher, det blev två vinster.

Efter det var det dags att fira kusin Adam som fyller 16 år idag. Grattis än en gång Adam. Det blev en mysig kväll men massor av kusin mys.


De stora killarna tog sig an att lära de små lite poker :-)

Nu är det söndag o en chans att återhämta oss och ta nya tag inför nästa vecka. En vecka som även den bjuder på massa spännande saker.
Handbollssäsongen drar igång för Alex o det är fotboll, lite fester o givetvis fokus på skola o jobb.

Hoppas alla haft en lika underbar vecka som vi.

Hörs o ses !

Inga kommentarer: