onsdag, januari 13, 2010

Tidagen den 12 januari 2010 !!!

Igår tisdagen den 12 januari var en stor dag i Måns liv. han bestämde sig helt själv att det var dags att slänga napparna. Han fick sedan bestämma vad han ville göra resten av kvällen (allt för att mamma skulle få lugn o ro) Han ville ta ett dopp i badkaret. Det blev nog en timme i vattnet, en blöt men lagom trött kille kom upp.
Efter att Måns badat och Alex duschat var det inte läge att tvinga dem i säng, bättre att trötta ut dem tänkte jag, lite mys på madrassen framför tv:n gjorde susen, en stund iallafall. Men ack den glädje som varar länge, med två smått galna och fortfarande pigga killar var det bara att komma på nästa aktivitet. Det blev lite brottning och lite bus sedan gick vi in i vår säng. Med NDS i händerna och skidor på tv innfann sig tillsist lugnet,
En väldigt stolt mamma kunde konstatera att hennes lille kille hade somnat utan att vara ledsen utan nappen för första gången...
det tog några timmar sedan vaknade han och var väldigt väldigt ledsen, men med minnet att det var samma sak med Alex och att det går över så lyckades vi hålla mot och efter ca en timme somnade han igen. Nu ser vi med tillförsikt fram mot denna natten med hopp om att det ska gå ännu bättre.
Måste till detta också berätta att när jag kom hem efter jobbet igår kom Alex fram till mig och sa att han ville gå till frissan och klippa av sig håret. Det kliade och var i vägen.
Det är bara att konstatera att nu har vi inga små gossar mer, våra goa små killar har blivit stora. Dags för nya tider och nya utmaningar.
/Godnatt från en stolt mamma !

Inga kommentarer: