söndag, maj 15, 2011

Lat söndag ...

Så stora ambitioner för dagen och så lite som blev gjort. Vaknade imorse nästan lika trött som när jag somnade igår. Konstigt med tanke på att jag har fått sova hela natten. Men upp och hoppa, några busfrö hoppade upp i sängen och tyckte inte att mamma skulle sova mer ...
Förmiddagen tillbringades på Eko tillsammans med Alex som skulle på Lasedome kalas idag så det skulle köpas presenter. Det blev även inhandlat lite nya blommor till krukorna på framsidan av huset, en ny strykbräda och lite annat smått och gott.
Hem igen och sedan skulle vi ha städat och tvättat bilen, målat fönster och kört saker till loppis ... men inget blev det av detta.
Istället blev det plantering av blommor och sedan en lång och skön fika på altanen hemma hos mor och far.
Dagen avslutades med en underbar middag. Kalle grillande fetaost fyllda biffar och till det blev det potatis, morötter och svamp i ugnen. Sist men inte minst tzatziki. Behöver det tilläggas att det blev en ljuvlig middag.
Nu är det slappt i soffan igen, tv:n är på i bakgrunden med VM final i hockey. Just nu leder Sverige med 1-0. Tror tyvärr inte jag kommer orka se slutet ... blir till att läsa om det imorgon.
Ska snart lägga huvudet på kudden och ladda för en ny vecka som bland annat kommer bestå av utvecklingssamtal för Måns och fotboll.

Sov gott alla goa vänner !!!

Inga kommentarer: