söndag, oktober 09, 2011

Kalas lördag & sport söndag ...

Igår var det kalas för hela slanten. Först var Måns med sina kompisar på Andys lekland på kalas. Det var fullt drag i tre timmar. Alex följde också med och tog en kompis med sig. De hade väldigt roligt. När vi skulle åka hem kunde man tro att de hade spelat dubbla matcher i fotboll eller något så svettiga som de var...



... hem och in i duschen för att göra oss färdiga för nästa kalas. Kalles moster har fyllt 60 år och hans kusin har fyllt 25 år så nu var det dags för kalas i Strandstugan i Furuboda.
Detta är enligt mig en av de härligaste lokalerna att ha fest i, läget och mysfaktorn på stugan är enorm. Det blev en mysig kväll. God mat, härligt sällskap. Barnen hade det toppen, alla kusinerna samlade och de var ute och lekte i stort sett hela kvällen.
Väldigt trötta efter dagens aktiviter styrde vi bilen hemåt, tror inte jag behvöver berätta men barnen sov innan vi var i Åhus ....



Idag söndag är vi alla lite trötta. Dagen har gått i sportens tecken. Måns har varit på simskola, gick lite sådär, vilar detta till nästa år och provar då igen, Alex har varit på innebandy och i skrivandes stund är Kalle och spelar fotboll. En lyckad söndag. 

Inga kommentarer: